Algemenemarkt.nl

TV plafondbeugel handig voor algemene ruimtes

Het is een gadget die misschien niet algemeen bekend is, de TV plafondbeugel. Maar hij is zo ontzettend handig! Hij kan ingezet worden in allerlei algemene ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, met name vergaderruimtes. Ook op treinstations wordt de TV plafondbeugel ingezet. En in de sportschool. Zelfs je kroeg heeft baat bij een TV plafondbeugel. In deze blog vertel ik je over de beugel en wat voor voordelen het ding allemaal heeft.

Een TV plafondbeugel is veilig

Het verschil met een TV plafondbeugel en een reguliere TV beugel is waar hij gemonteerd is. Een normale TV beugel monteer je aan de muur en een TV plafondbeugel, nou ja, aan het plafond. Dat is logisch. Wat het voordeel is van de televisie aan het plafond monteren is dat het nog veiliger is. Hij hangt best wel hoog en kan omlaag gericht worden. In algemene ruimtes is het vooral belangrijk dat mensen niet met de televisies gaan morrelen, en dit is de ideale oplossing. De televisie hangt veilig hoog en niemand kan er verder bij.

Geen reflectie op het televisiescherm

In algemene ruimtes is over het algemeen veel licht. Dat is belangrijk om de ruimte groot te laten lijken en omdat mensen het fijn vinden. Dan wordt het ook niet gelijk zo donker als er zich veel mensen in de ruimte bevinden. Met een TV kun je dan nog wel eens krijgen dat de zon er precies op schijnt en dat het scherm reflecteert. Ook felle lampen die verder in de ruimte zijn kunnen hier aan bijdragen. Een TV plafondbeugel kun je meestal ook draaien, dus dan is dit probleem verleden tijd. Je kunt hem zo draaien dat er geen zon of ander licht op schijnt.

Ruimtebesparing en geldbesparing

Het laatste puntje waar ik het nog even over wil hebben is de verschillende besparingen die je doet met een TV plafondbeugel. Ten eerste bespaar je een hoop ruimte. Omdat de televisie zo hoog in de ruimte hangt, heb je daar onder ruimte om allerlei andere dingen te plaatsen. Of juist helemaal niks, als je gaat voor de minimalistische uitstraling van de ruimte. In ieder geval heb je geen last van een TV meubel, en je kunt nog dingen aan de muur hangen. Ten tweede bespaar je ook geld. Een TV plafondbeugel is namelijk helemaal niet zo duur, je kunt er al een krijgen vanaf een paar tientjes. Het is een goede investering voor je algemene ruimte.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén