Algemenemarkt.nl

Sloep huren Amsterdam: de beste keuze voor alle feesten en partijen

De leukste feestjes vier je door een sloep te huren in Amsterdam. Amsterdam is een enorm populaire stad met prachtige grachten, de perfecte locatie voor jouw verjaardagsfeest, borrel, afscheidsfeestje, afstudeerborrel, jubileum, trouwerij of een ander soort feest.  Sloep huren Amsterdam is de beste keuze voor alle feesten en partijen!

Sloep huren Amsterdam: waar begin je?

Als je wel eens in onze prachtige hoofdstad bent geweest weet je dat de grachten wemelen van boten. Daarom kan een sloep huren in Amsterdam best lastig zijn. Hoe kies je de beste sloep om te huren, en waarop moet je letten als je een sloep huurt in Amsterdam? Allereerst is het goed om te weten met hoe veel mensen je gaat varen. De sloepen in Amsterdam zijn namelijk van verschillende groottes en kunnen meestal maximaal 50 mensen vervoeren. Kijk dus goed naar de gastenlijst zodat je weet hoe veel mensen je kan verwachten. Houd ook altijd rekening met een paar mensen minder, want er is altijd wel iemand die ziek is of afzegt.

Sloep huren Amsterdam: waarop moet je letten?

Voordat je kiest voor een sloep huren in Amsterdam zijn er wel een paar punten waarop je moet letten. Allereerst is het belangrijk dat je kiest voor een sloep waar iedereen op past, maar die niet te groot is. Hiermee voorkom je dat je te veel betaalt voor een sloep, terwijl een kleiner sloepje ook een goede keuze was geweest. Ook is het wat knusser om een klein sloepje te huren als je met een intieme groep bent. Denk goed na over hoe lang je gaat varen, en welke route je wilt afleggen. Je kunt in Amsterdam een historisch rondje om de grachten maken, of juist via de Amstel langs Carré, het Amstelhotel en richting Ouderkerk. Dit is een goede route als het erg warm is en je het vaartochtje wilt combineren met zwemmogelijkheden.

Praktische tips

Ga je langer dan 2 uur varen? Denk er dan van tevoren goed over na of je kiest voor een sloep met een toilet. Zeker als jullie van plan zijn om hier en daar een drankje te drinken, is een sloep huren met een toilet geen overbodige luxe. Het is zonde van de tijd als jullie constant moeten stoppen bij een hotel of café voor een plaspauze. Daarnaast is het niet overal mogelijk om zomaar aan te leggen en naar het toilet te gaan. Houd er ook rekening mee dat er een nieuwe regel geldt in Amsterdam: er mag geen versterkte muziek meer worden afgespeeld op de grachten in verband met overlast. En het allerbelangrijkste is natuurlijk: maak plezier!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén