Algemenemarkt.nl

Mistmachine tegen inbraak en overval

Deze blog is geschreven voor diegenen onder ons die een winkel of bedrijf runnen. Het is belangrijk om je inboedel te beschermen tegen oorzaken van buitenaf. Stel je voor dat er bij je ingebroken wordt. De verzekering kan dan helpen, maar voorkomen is in dit geval echt beter dan genezen. Als jij een winkel of een bank of een ander bedrijf bezit zul je wel eens bang zijn dat er het een en ander gebeurt met je spullen en dat je alles kwijt bent. Het is nou eenmaal een gevaarlijk idee dat alles achter een deurtje op slot zit en dat het zo meegenomen kan worden. Daar heb ik een oplossing voor! In deze blog neem ik je mee in het verhaal over de mistmachine ofwel mistgenerator. Wat is een mistmachine, waar gebruik je hem nou precies voor, en hoe werkt het?

Wat is een mistmachine?

Een mistgenerator is een beveilingingssysteem. Nee het is niet zo’n mistmachine die je op het feestje van je neefje gezien hebt. Het is juist een heel serieus en belangrijk product tegen inbraak. Een mistmachine brengt de inbreker in de war door mist uit te stoten. De inbreker kan nu helemaal niks meer zien. De mist laat de inbreker enorm schrikken door de plotselinge hevige mist.

Waarom een mistmachine nemen?

Stel je voor dat die inbreker zo schrikt. Dan verstijft de inbreker en verliest deze kostbare tijd om weg te komen. Dat is namelijk vaak waar inbrekers het goed op doen, die extra tijd die ze hebben voordat de politie aanwezig is nadat het alarm is afgegaan. Ook wordt het onmogelijk om nog spullen te vinden om mee te nemen. Van een mistmachine is bewezen dat het echt werkt tegen inbraken en ook overvallen.

Hoe werkt het?

Er zijn twee verschillende manieren om de machine af te laten gaan. Je kunt bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de mistmachine gekoppeld is aan een alarmsysteem. Wanneer het alarm dan af gaat, gaat de mistgenerator ook vanzelf af. Hij spuit dan direct bij het eerste geluid van het alarm de mist. Verder is het mogelijk om de machine ook met een knop in te drukken. Dit is bijvoorbeeld handig bij een directe overval. Een knopje onder de toonbank is het handigst om hem effectief af te laten gaan en de overvaller geen tijd te geven te reageren. De mist is overigens niet schadelijk voor je gezondheid, dus je kunt er zelf ook in blijven zitten. Neem een mistmachine tegen inbraak en overval!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén