Algemenemarkt.nl

Osprey: dé perfecte backpack voor jouw wereldreis

Ik ga op reis en ik neem mee… een rugzak of een koffer? Wanneer je op wereldreis gaat komt je voor diverse dilemma’s te staan, waarvan ook de veelvoorkomende: neem je al je bagage mee in een rugzak of in een koffer?

Reizen met een rugzak of backpack

Een rugzak of backpack is het meest populair onder reizigers. Dit komt omdat een deze wendbaarder is dan een koffer, het loopt makkelijker én het kan eenvoudig in het laadruim van een bus of taxi gestopt worden. Voornamelijk in landen als Zuid-Amerika, Azië en Afrika is een rugzak of backpack veel eenvoudiger om mee te dragen dan een koffer vanwege alle kuilen en hobbels in de weg.

Bij het aanschaffen van een backpack moet is het draagcomfort erg belangrijk. De backpack moet niet pijn doen tijdens het dragen. Daarnaast wil je ook bewegingsvrijheid tijdens het dragen en een stabiele houding. De tas moet goed op je rug zitten en niet wiebelen bij elke stap die je zet.

Reizen in osprey stijl

Osprey is een merk uit California die diverse rugzakken, backpacks en andere nuttige reisaccessoires verkoopt. Hun backpacks zijn verdeeld in vier lijnen: twee geschikt voor vrouwen en twee geschikt voor mannen. Osprey verkoopt backpacks waarin je tot wel 85 liter aan bagage kwijt kan. Deze volume kan je afstemmen op hoeveel bagage je mee wilt nemen op reis. Voor de meeste reizigers is een rugzak van 50 tot 70 liter het meest geschikt.

Afhankelijk van jouw lengte kun je kiezen voor een small, medium of large formaat. Zo weet je zeker dat jij de geschikte lengte rugzak voor jouw lichaamsbouw hebt. De rugzakken van Osprey zijn ook verkrijgbaar in diverse modellen. De daypacks zijn ideaal voor een dagje uit. De trolleys en tassen zijn perfect wanneer je meer bagage nodig hebt.

Overige Osprey reisaccessoires

Naast rugzakken en backpacks verkoopt Osprey ook diverse handige accessoires voor je wereldreis. Ze verkopen waterzakken waarin je eenvoudig water kunt opslaan voor een lange wandeltocht. Deze waterzak past in alle Osprey backpacks. Daarnaast verkopen ze ook raincovers, dit zijn compacte hoezen voor om je backpack die ervoor zorgen dat je tas niet kletsnat wordt. Wil je je spullen compleet droog houden? Dan is een drysack ideaal. Deze waterproof organizer beschermt je spullen tegen water. Hierin kun je je telefoon, reisdocumenten en overige belangrijke spullen veilig en waterdicht bewaren.

Eenvoudig online bestellen

Je bestelt jouw nieuwe Osprey reisartikelen eenvoudig online. Hier kun je de diverse lijnen en groottes van de rugzakken en backpacks rustig bekijken en aan de hand van de specificaties jouw ideale rugzak uitkiezen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén