Algemenemarkt.nl

Een cursus Office 365 helpt je verder

Een cursus Office 365 laat je kennis maken met alle producten binnen het bekende Microsoft Office pakket. We kennen waarschijnlijk allemaal de verschillende programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint wel. Toch zijn er veel manieren beschikbaar om efficiënter te werken met deze programma’s. Als je dus in het dagelijkse leven, zoals bijvoorbeeld tijdens het werken, veel gebruik maakt van deze programma’s, is een cursus Office 365 geen slecht idee. Met deze training op zak weet je veel meer van alle programma’s binnen dit pakket en kan je er snel mee werken. In mijn blog op Algemenemarkt.nl vertel ik altijd alles over de zakelijke markt. Vandaag is het onderwerp dus een cursus Office 365 volgen.

Een cursus Office 365, wat houdt het in?

Er zijn verschillende trainingen beschikbaar binnen de cursus Office 365. Op deze manier kan je zelf kiezen waar je de kennis voor nodig hebt. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een specifiek programma te behandelen, maar kan je ook een algehele cursus Office 365 krijgen. In de verschillende trainingen worden de programma’s uit het Microsoft Office pakket behandeld. Dit zijn Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Lync, People, Calendar en OneDrive. Ook leer je werken in een cloud. Elke training wordt afgesloten met een eindtoets, om je kennis te testen.

Met een cursus Office 365 werken in de cloud

Natuurlijk gaat het Microsoft Office pakket ook met zijn tijd mee. Een cursus Office 365 richt zich daarom ook op de mogelijkheid om in de cloud te werken. De naam zegt het al een beetje, Office 365 houdt in dat je op elk gewenst moment bij je gemaakte bestanden kan. Ook kan je dit eenvoudig delen met je collega’s. Zit jij aan de andere kant van de wereld? Dat is geen enkel probleem, want je kan nog steeds dat document van je collega bewerken. Op deze manier maakt elke organisatie effectief gebruik van de middelen. Een cursus Office 365 leert je dus werken met de cloud.

 

Ik heb inmiddels zelf al verschillende trainingen gevolgd en ik kan niets anders zeggen dan dat dit mijn kennis behoorlijk verbeterd heeft. Doordat je zelf de vrije keuze hebt in welke training het beste bij je past, ben je altijd verzekerd van de juiste kennis. Na deelname ontving ik een certificaat, die weer mooi op mijn CV staat. Ik doe kantoorwerk waar deze programma’s zeer bruikbaar zijn. Misschien is het ook iets voor jou?

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén