Algemenemarkt.nl

Beaphar voor jouw huisdier

Beaphar is een algemeen bekend onderwerp in de huisdierwereld! Dit merk ontwikkelt zowel gezondheids als -verzorgingsproducten, evenals voedingsmiddelen en medicijnen. Alles wat je nodig hebt kun je in deze lijn vinden, van anti-stress voer tot speeltjes.
Beaphar is ontstaan toen in 1942 Bernard Aa een farmaceutische lijn bedacht voor huisdieren. De combinatie van zijn naam Bernard Aa Pharmaceutical, werd Beaphar. Het is generaties lang doorgegeven en bleef succesvol door de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo hebben ze ruim 500 producten in hun assortiment!

Innovatief.

Beaphar is bekend geworden met zijn vlooienremedieën, zoals de vlooienspray, de bekende vlooienband, maar ook de vlooienpil. En ze blijven bezig om nieuwe innovaties te ontwikkelen die het leven van jouw huisdier er iets makkelijker op maakt. Zo weet Beaphar als geen ander hoe vervelend het is als je hond trekt aan de riem. Je dier is gehaast en trekt jou mee, waardoor jij harder aan de riem die om zijn nek zit trekt, om hem bij je te houden. Dit geeft stress. Beaphar heeft een nieuwe hondenriem ontwikkelt die niét trekt. Dat klinkt natuurlijk een beetje gek! Maar het constante duwen en trekken van de elastische lijn is voor zowel baasje als dier niet prettig. Deze riem heet de ‘hoofdhalsband’, en gaat via de band in de nek naar de snuit van de hond. Deze wordt niet dichtgeklemd zoals bij een muilkorf, maar loopt zoals een buitenboordbeugel langs de zijkant terug naar boven. De druk komt zo niet alleen op de nek terecht, maar ook rond de snuit, waardoor de hond automatisch en snel gecorrigeerd wordt. Als je niet goed weet hoe je het voor je moet zien; denk dan aan de beugels van een paard!

Zo veel keus…

Voor jouw dier wil je natuurlijk de beste producten, en Beaphar werkt alleen met ingediënten van kwaliteit. Ze hebben uiteenlopende producten zoals badzand voor hamsters en andere dieren die zich wassen in zand, medicijnen zoals middeltjes tegen traansmeer (vooral bij honden en katten) en voer. Dit voer kan uiteenlopen van dier, tot geslacht, tot leeftijd, tot gemoedstoestand. Zo veel keus heeft Beaphar! Heb je een gestresste kat, of is de hond bang voor onweer? Dan is er voer, druppels, olie, of geurtjes die helpen ontspannen. Zo is er een product met cannabisolie, om je dier te helpen kalmeren. Dit is erg fijn als je dier erg overstuur is, bijvoorbeeld als het is aangevallen. Ook kunnen dieren die op uw loopse kat of hond afkomen, afgeweerd worden door simpelweg wat druppels feromonen op uw dier te druppelen. Makkelijk en snel!
Beaphar heeft producten voor vissen, vogels, honden, katten, knaagdieren en nog veel meer. Neem eens een kijkje op de site, ik garandeer u dat u uw ogen uitkijkt aan het aantal producten dat ze hebben voor uw huisdier!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén