Algemenemarkt.nl

Handig: een busje huren Amsterdam

Verhuizing, groot meubels inslaan in de buurt van Amsterdam, of simpelweg tijdelijk een auto nodig met meer laadruimte? Een busje huren in Amsterdam is een grote uitkomst, op een klein probleem! Het eerste waar je aan denkt wanneer je bijvoorbeeld grote spullen wil vervoeren is dat je geen auto hebt die genoeg capaciteit heeft. Dat probleem is echter eenvoudig verholpen wanneer je een busje huurt in Amsterdam. Dat hoeft overigens helemaal niet duur te zijn, zelfs wanneer je over de grens zou willen met het busje. Bij sommige verhuurders kun je namelijk kilometervrij huren.

Situaties om een busje te huren in Amsterdam

Koop of verkoop je iets via Marktplaats, of ga je een dagje de stad in om eens flink te shoppen? Veel winkels bezorgen tegenwoordig thuis, maar in sommige situaties is het erg handig als je een busje ter beschikking hebt. Voor (bijvoorbeeld) een halve dag een busje huren Amsterdam betaal je bij sommige verhuurders maar vijftig euro per dagdeel. Het ligt er uiteraard aan wat het precies is dat je wil aanschaffen en vervoeren, maar in verhouding is een busje huren niet eens zo duur. Zeker niet wanneer je het vergelijkt met de bezorgkosten die sommige winkels of webshops in rekening brengen.

Betrouwbare busjes

De meeste betrouwbare busjes om te huren zijn die van bekende merken. Zoals Mercedes, Renault, Ford en Opel. Deze merken hebben zeer betrouwbare busjes die je bij veel locaties kunt huren. De Mercedes Sprinter is bijvoorbeeld een busje dat je in veel varianten kunt vinden bij verhuurlocaties. De Mercedes Sprinter is er namelijk met- of zonder laadklep (voor de écht grote boodschappen)

Tips om op te letten

Een busje huren in Amsterdam is in het weekend vaak iet duurder dan op werkdagen. Probeer dus altijd doordeweeks de dingen te plannen waar je het busje voor nodig hebt.

Bij sommige verhuurders kun je handige extra’s bij het busje huren. Bijvoorbeeld een trekhaak voor een aanhanger (lang niet altijd inbegrepen), of een set spanbanden zodat je je lading goed vast kunt zetten. Op verhuurlocaties hebben ze vaak ook transporthondjes en winterbanden beschikbaar om te huren, indien je deze nodig hebt.

Let er altijd op of het busje dat je huurt in Amsterdam kilometervrij is! Dat scheelt je een hele hoop kosten. Met kilometervrij rijden hoef je geen afspraken te maken met de verhuurder over het aantal kilometers dat je rijdt met het busje.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén