Algemenemarkt.nl

Alleen op vakantie? Ga mee op single reis!

Ga je dit jaar alleen op vakantie? Alleen op vakantie gaan is onwijs bevrijdend en steeds meer mensen kiezen ervoor om zonder vrienden of familie verre bestemmingen te bezoeken. Alleen op vakantie gaan is niet enkel gunstig omdat je zelf uit kunt kiezen waar je dit jaar heen gaat. Het is ook een fantastische manier om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Dat is zeker het geval wanneer je meegaat op een single groepsreis. Eén groep met personen die alleen op vakantie gaan en toch samenzijn.

Single groepsreis

Single groepsreizen zijn een ware uitkomst voor mensen die alleen op vakantie gaan. Wanneer je aan een groepsreis deelneemt, dan ben je onderdeel van een groep personen waarin iedereen nieuw is. Dat is wellicht geen ideaalbeeld wanneer je in Nederland bent, maar stel je je voor dat je gaat eilandhoppen in Zuid-Thailand, of Kaapstad gaat ontdekken en de Big Five gaat zien. Maar dan met allemaal nieuwe personen. Dat is geheid een prachtig begin van nieuwe vriendschappen en avonturen. Daarom is alleen op vakantie gaan met een single groepsreis een geweldige ervaring voor mensen die graag op vakantie willen, maar het moeilijk vinden om dit in hun eentje te doen.

Alleen op vakantie: veel keuze

Er is zoveel keuze uit single groepsreizen wanneer je alleen op vakantie gaat, dat het soms lastig is om door de bomen het bos te zien. Daarom hebben we goed gekeken en een paar van onze favoriete single groepsreizen geselecteerd. Wat denk je bijvoorbeeld van een single groepsreis naar Vietnam? Tijdens de Single Groepsreis Veelbelovend Vietnam bezoek je de Mai Chau vallei en ga je langs bij verschillende bergstammen. Dat is een echt cultureel hoogtepunt wanneer je Vietnam wilt ontdekken. Een andere favoriet is de Single groepsreis Actief Costa Rica, waarbij er tijd wordt besteed aan salsalessen, dineren in San José en spa en modderbaden met daarna een barbecue in Rincón de la Vieja. Heerlijk genieten!

Even heerlijk tussenuit

Op de websites van reisbureaus kun je naar hartenlust enkele van deze groepsreizen boeken, maar het aanbod is uiteraard nog veel groter dan onze selectie. Met meer dan veertig single groepsreizen zit er ongetwijfeld een reis voor je tussen. Dus kijk snel op de websites van reisbureaus en zoek een van de vele geweldige reizen uit. Dan kan je alleen op vakantie, mét nieuwe vrienden. Hoe tof is dat?

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén