Algemenemarkt.nl

Bewaar je geld goed: Secrid portemonnee

Ben je nog op zoek naar een goede plek om je geld te bewaren? Nee, ik heb het niet over een goede bank of beurs voor je cryptocurrency! Gewoon old-school: een ouderwetse (maar hippe) portemonnee. De Secrid portemonnee is een portefeuille met een strak en ‘dun’ design, wat de Secrid portemonnee echt ideaal maakt voor het bewaren van je betaalpasjes en dergelijke. Zelf heb ik hem ook en bewaar ik er echt al mijn pasjes in. Ook de pas van de sportschool en zelfs mijn Free-Bees pasje van de BP (die ik allebei eigenlijk nooit gebruik).

Het merk Secrid

Secrid is een relatief nieuw merk van Nederlandse bodem. Secrid maakt dunne portemonnees waar je heel gemakkelijk je pasjes en creditcards in kwijt kunt. Aangezien we met zijn allen steeds minder met contact geld betalen, is het wel zo handig om een goede plek te hebben om al je (betaal)pasjes te bewaren. De Secrid portemonnee is dus een compacte houder voor al je pasjes, maar je kunt er uiteraard ook nog je muntgeld en briefgeld in bewaren. Daar zijn handige compartimenten voor gemaakt. Doordat je de pasjes uit de Secrid portemonnee heel gemakkelijk naar buiten kunt ‘sliden’, is het vinden van het juiste pasje in je portemonnee heel eenvoudig!

Stijlvol betalen

De slimme portemonnee van Secrid ziet er bovendien ook nog eens heel stoer en gelikt uit. De kaarthouders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten. Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen, zoals de cardslider. Met deze Secrid portemonnee kun je eenvoudig je pasjes uit de kaarthouder ‘sliden’. Super handig dus! Voor een eigen Secrid portemonnee kun je terecht bij Brandfied.nl.

Secrid portemonnee kopen

Heb je ook zo veel pasjes tegenwoordig om bij je te dragen? Betaalpasjes, bonuskaarten, OV-chipkaarten, noem ze maar op. Een gewone portemonnee is dan niet ideaal, omdat het kan gebeuren dat je pasjes stuk gaan doordat je muntgeld er tegenaan drukken. Of zelfs de knopjes waarmee je de portemonnee dichtdoet: deze kunnen je betaalpasjes ook flink indeuken. Wanneer er nu net een deuk zit in de verkeerde plek (de chip bijvoorbeeld), dan kun je het pasje gelijk vervangen… Met een Secrid portemonnee heb je daar in ieder geval geen last van. Zelf heb ik mijn Secrid portemonnee bij Brandfield.nl aangeschaft. Goede prijs, snelle bezorging en track & trace. Een ideale webshop voor mensen die op zoek zijn naar een goede Secrid portemonnee!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén