Algemenemarkt.nl

Goedkoop op zonvakantie: trucs om geld te besparen

Heb jij ook zo’n behoefte aan vakantie? Zit je er een beetje doorheen op je werk bijvoorbeeld? Om even helemaal weg te zijn uit Nederland en je dat vakantiegevoel te geven, is een zonvakantie boeken het beste. Lekker op het strand liggen met een boek, of een drankje. Echter kan de prijs van een zonvakantie al snel oplopen. In deze blog vertel ik je manieren op je geld kunt besparen op je zonvakantie, en toch nog een fantastische tijd kunt hebben. Op zijn Hollands op vakantie dus!

Boek een all inclusive

Het mooie aan een all inclusive boeken, is dat álles voor je geregeld is. Je vlucht heen en terug naar de locatie wordt voor je verzorgd tegen een goedkopere prijs dan als je je vliegtickets los zou kopen. Daarnaast krijg je in je hotel een bandje die je toegang geeft tot letterlijk alles. Onbeperkt eten, onbeperkt drinken, noem het maar op. Als je uit bent op een zonvakantie waar je niet hoeft na te denken én goedkoper uit bent, is all inclusive wat voor jou. Als je fan bent van op vakantie gaan, weet je net als ik dat alle kosten om de vluchten en dergelijke heen vaak het hoogst oplopen. Met een all inclusive is dat niet langer een probleem, en je komt niet voor verrassingen te staan tijdens je zonvakantie.

Last minute

De welbekende last minute. Prijzen van vluchten stijgen vaak behoorlijk in aanloop van de daadwerkelijke vlucht. Echter zal een paar dagen voor aanvang van de vlucht de prijs weer een flink stuk naar beneden gaan, omdat de vlucht volgeboekt moet worden. Hier kun jij voor je zonvakantie gebruik van maken. Zo heb je al last minutes die naar het prachtige Blanes gaan inclusief transfers en appartement voor maar 89 euro! Dus als jij spontaan op zonvakantie gaat, is dat het goedkoopste.

Een couchsurf zonvakantie

Oké, deze laatste truc om geld te besparen is wel heel budget. Echter is dit de allerbeste manier om geld te besparen op je zonvakantie. Het enige probleem met deze optie is dat je een flink stuk inlevert op je luxe. Couchsurfing is namelijk een app waarmee je bij mensen op de bank kunt slapen. Je meldt je aan en kijkt op locatie waar er banken (of bedden) beschikbaar zijn, en logeert zo in wezen bij iemand die je niet kent. Je bespaart flink geld op je zonvakantie en je ontmoet leuke mensen, die graag hun huis voor je openstellen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén