Algemenemarkt.nl

Enkellaarsjes met warm weer, het kan zeker

Welke schoenen kunnen we wel en niet aan tijdens het warme weer. Iedereen heeft hier een eigen mening over. Sommige mensen vinden dat alleen slippers en sandalen bij warm weer gedragen kunnen worden.  Het is lastig, want je moet eigenlijk gewoon aan kunnen wat je wilt. Veel mensen doen met het warme weer ook gewoon sneaker of laarzen aan. Zolang je het zelf niet heet hebt, kan je alles aan. Toch zijn er wel een soort richtlijnen voor bij warm weer. Hoge sneakers en laarzen kunnen soms iets te veel van het goede zijn. Enkellaarsjes en lage sneakers zijn dan de betere keus. Ben je benieuwd naar ‘’wat normale schoenen’’ zijn  bij warm weer, lees dan vooral even deze blog.

Enkellaarsjes boven de 20 graden?

Het ligt er maar net aan of je het snel heet hebt of niet. Sommige mensen moeten zo luchtig mogelijke schoenen aan bij warm weer, omdat zij benauwde voeten krijgen. Enkellaarsjes blijken toch wel te passen bij warm weer ondanks het lijkt of het te warme schoenen zijn. Vooral met korte jurkjes en playsuits worden er vaak enkellaarsjes gedragen. Het zit niet alleen super lekker, maar het ziet er ook goed uit. Dus het antwoord is absoluut: ja! Het hangt er alleen wel vanaf hoe warm het is. Er is namelijk een groot verschil tussen 23 en 29 graden Celsius. Bij een temperatuur als de laatst genoemde kunnen enkellaarsjes wel erg warm worden.

Eerder sneakers of enkellaarsjes?

enkellaarsjes

Ook dit verschilt per persoon, want iemand die meestal sneakers draagt zal niet ineens met enkellaarsjes  gaan lopen of andersom. Qua warmte verschilt het echter niet zo veel. Denkend aan de veelvoorkomende leren laarsjes en typische sneakers is er geen groot verschil. Je kunt dus niet zeggen dat een van de twee wel kan met het warme weer en de ander niet. Het is gewoon een kwestie van stijl. De sandalen zijn echter wel een heel stuk luchtiger om aan te doen als het warm is.

Je favoriete enkellaarsjes aan

Enkellaarsjes winnen het bijna overal van (niet met warm weer dan), want ze passen overal bij. Zelfs als je wat nettere kleding kiest, zit je nooit verkeerd als je gaat voor leuke enkellaarsjes erbij. En je hoeft er net als praktisch alles tegenwoordig niet voor de deur uit. Gewoon online bestellen en voor je het weet doe ook jij je laarsjes aan onder een leuke playsuit of jurk. Of ben jij eerder een sneaker fan?!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén