Algemenemarkt.nl

Elektrische fiets voor je werknemers

Wat is nu eigenlijk een handige manier om snel ergens te komen als je geen rijbewijs hebt? Sommige werknemers hebben geen rijbewijs en dus heeft een auto of een dergelijk vervoersmiddel van de zaak geen zin. Alles waar een rijbewijs voor nodig is valt meteen af. Toch kan het belangrijk zijn dat je werknemers mobiel kunnen zijn en onafhankelijk van het openbaar vervoer.  De uitkomst voor dit probleem is voor de hand liggend, want met een elektrische fiets kunnen de werknemers zonder een rijbewijs ook gewoon reizen wanneer dat nodig is. Er zijn een hoop voordelen aan het financieren van een elektrische fiets in vergelijking met andere mogelijkheden voor vervoer. Ben jij een werkgever die hier graag meer over leest? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres.

Financieren van een elektrische fiets

Een elektrische fiets is een stuk goedkoper dan een auto en veel handiger dan een fiets. Je kunt er namelijk redelijk lange afstanden mee afleggen. De fiets gaat harder dan een normale fiets en dat maakt het dus geschikt voor langere afstanden. Om weer even terug te komen op de prijs van de fietsen: ze kosten geen duizenden euro’s. Voor het geld dat je een auto voor een werknemer aanschaft, kun je al 30 werknemers van een elektrische fiets voorzien. Dat scheelt dus een hoop geld! En voor werknemers die niet in het bezit zijn van een rijbewijs B is het ook nog eens super handig. Ook zij hebben namelijk een grote hulp aan een elektrische fiets. De vraag of een elektrische fiets handig en voordelig is, is dus ja!

Met een elektrische fiets geen reiskosten

Op het moment dat je fietsen ter beschikking gaat stellen, is er geen sprake van reiskosten. Voor alle werknemers die niet heel ver weg wonen is het namelijk gewoon mogelijk om met de elektrische fiets naar het werk te komen. Je bent in een keer misschien wat meer geld kwijt, maar de e-bike zorgt wel voor minder kosten per maand! Als je gek wordt van het betalen van reiskosten is het aan te raden om voor dit type fietsen te kiezen.

Een elektrische fiets bestel je online

Je hoeft (zoals eigenlijk alles tegenwoordig) niet eerst naar een fietswinkel te gaan of iets dergelijks. De e-bikes zijn namelijk gemakkelijk online te bestellen. Ook in meerdere aantallen kun je bij Stellafietsen.nl snel en eenvoudig fietsen bestellen voor al jouw werknemers. Het verzorgen van vervoer was nog nooit zo makkelijk!

elektrische fiets

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén