Algemenemarkt.nl

De ene trui is de andere niet

Het najaar is begonnen en de wintergarderobe kan weer uit de kast worden gehaald. Voor mannen die graag een verzorgde indruk maken is dat een feest, want in de warme zomerdagen is het maar lastig stijlvol over te komen. Maar wie er graag gaat voor comfort, is hier misschien minder blij mee.

Maar stijl en comfort kunnen weldegelijk samengaan. En dat bewijst mijn favoriete kleding stuk: heren truien ! Wie zegt dat een trui niet stijlvol is, heeft het mis. Evenals de stelling dat een trui saai is. Truien zijn juist harstikke veelzijdige, en de ene trui is de andere niet. En dat bewijs ik in deze blog!

De coltrui

De ene coltrui is de andere niet! Coltruien verschijnen in allerlei vormen en maten en zijn daardoor ook goed te combineren met andere kledingstukken. Combineer de coltrui bijvoorbeeld met een strakke blazer, een stoere leren jas of een charmante overcoat. Deze stijl blijft eeuwig populair. Een dunnere coltrui heeft vooral een chique uitstraling: goed voor die smart-casual look. Een grof gebreide col is weer lekker alledaags.

De hoodie

Voor mij is een hoodie synoniem aan comfort. Maar zelfs een hoodie kan stijlvol zijn, mits je hem op de goede manier matcht met andere items! De hoodie past goed bij een urban look of streetstyle, bijvoorbeeld in combinatie met een oversized denim jas.

De kabeltrui

Kenmerkend van deze trui is natuurlijk het gebreide patroon. Door het patroon is het raadzaam de rest van je outfit niet te excentriek te maken. Deze klassieke trui zal je vooral tegen komen in eenvoudige basis kleuren: wit, grijs, creme of bruin. In tegenstelling tot de coltrui, geeft de kabeltrui je gegarandeerd je casual look. Daarom ook goed te combineren met alle kleuren jeans die je in huis hebt. En daarnaast is deze gebreide rakker natuurlijk heerlijk warm! 

De sweater

Hét bewijs dat stijl en comfort samen kan gaan. Dit gemakkelijke kledingstuk wordt vaak vervaardigd uit katoen. In tegenstelling tot de hoodie, geeft de sweater meer een alledaagse look dan een street-look. Een grijze sweater is een klassiek item in je kast en een must-have in je kast! Jaar in jaar uit zal je er profijt van hebben want dit item is tijdloos.

De pullover

Een pullover lijkt misschien wat op een sweater, maar wordt vervaardigd uit een dunnere stof. Daardoor is de trui wat luchtiger. Je draagt hem bovenop andere kledingstukken, zoals de naam al suggereerd. Het maakt het kledingstuk perfect voor chique gelegenheden: draag hem samen met een goede sjaal en overcoat, en je maakt ongetwijfeld de juiste indruk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén