Algemenemarkt.nl

Mkb-afval.nl ook handig voor markthandelaren!

Als je met bederfelijke waar op de markt staat, dan kan het zomaar eens gebeuren dat je een deel van je waren aan het einde van een marktdag moet weggooien. Dat is een risico van het vak. Je wilt natuurlijk wel dat het afval dat jij produceert zo milieuvriendelijk mogelijk wordt afgevoerd. En daar komt Mkb-afval.nl om de hoek kijken. Want bij Mkb-afval.nl regel je als ondernemer zelf hoe en wanneer je afval wordt opgehaald. Je kunt gemakkelijk afspraken maken met Mkb-afval.nl. En daarbij is Mkb-afval.nl ook nog eens goedkoper dan je reguliere afvalverwerkingsbedrijf.
Mkb-afval.nl

Mkb-afval.nl is er voor (kleine) ondernemers

Heb je een winkel of een ander eigen bedrijf? Dan heb je waarschijnlijk met enige regelmaat afval. Hier wil je natuurlijk op de beste en goedkoopst mogelijke manier van af. Je kunt contact opnemen met je gemeente of stad en daar een contract afsluiten. Maar vergis je niet. Deze contracten zijn vaak langdurig en duur. Ook is er weinig flexibiliteit in het legen van je container(s). Mkb-afval.nl springt hier slim op in. Door een contract af te sluiten met dit bedrijf heb je niets meer te maken met de reinigingsrechten in je gemeente. Jij bepaalt hoe vaak de container geleegd dient te worden. En stop je met je bedrijf? Dan kun je al snel het contract laten ontbinden.

Verschillende contracten bij Mkb-afval.nl

Als je net begint met je bedrijf weet je nog helemaal niet hoe het gaat lopen. Je kunt wel een langdurig contract afsluiten, maar misschien vind je het prettiger om met een kortlopend contract te beginnen. Zo kun je bij Mkb-afval.nl een contract afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Natuurlijk zijn er ook langere contracten beschikbaar. Zo krijg je leuke kortingen bij de contracten voor 1 of 2 jaar. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt.

Mkb-afval.nl voor een beter milieu

We weten allemaal dat het momenteel niet ├ęcht lekker gaat met het milieu. De plastic soup is momenteel gesprek van de dag op de diverse sociale media. Het lijkt onbegonnen werk om daar zelf iets aan te doen. Toch begint een beter milieu echt bij jezelf. Want als jij zorgt voor een goede afvalscheiding kunnen meer grondstoffen hergebruikt worden. Hierdoor hoeven bijvoorbeeld minder bomen gekapt te worden. Mkb-afval.nl helpt hier ook een handje aan mee. Zij leveren precies die container die jij nodig hebt voor je afval en zorgen ervoor dat jouw afval op de juiste manier verwerkt wordt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén