Algemenemarkt.nl

Is je smartphone weer eens kapot?

Heeft je iPhone 6 reparatie nodig? Smartphones breken soms zo gemakkelijk, en ze zijn ook nog eens duur. Het is niet altijd een mogelijkheid om een nieuwe te kopen, je hebt er bijvoorbeeld het geld niet voor, of je apparaat is sowieso nog te nieuw om te investeren in een nieuwe. Er zijn manieren om je smartphone te beschermen tegen beschadiging, misschien wat goede ideeën om over na te denken nadat je toch maar die reparatie hebt laten doen.
iPhone 6 reparatie

Koop een hoesje

Het is zo’n simpel iets, maar het is een goede oplossing om beschadiging tegen te gaan. Als je een hoesje om je smartphone hebt en je laat hem vallen, dan is er een veel grotere kans dat jouw scherm nog intact is dan als je er geen hebt. Het hoeft niet een of ander duur hoesje te zijn als je dat zonde vindt van je geld, er zijn gewoon zwart, wit, of grijze hoesjes als je liever niet te veel erop en eraan hebt. Maar misschien vind je het juist wel leuk om er een te kopen met een patroontje of een foto erop. Dat is helemaal aan jou, met of zonder patroon, het beschermt je smartphone.

Niet bij andere objecten bewaren

Als jij je smartphone zomaar even in je jaszak stopt waar ook je sleutels in zitten, dan loop je een groot risico op krassen. Dit is niet alleen het geval bij sleutels, maar bij vrijwel alles wat een beetje een scherp randje heeft of gewoon hard is van zichzelf. Bewaar je smartphone dus nooit samen met anderen objecten. Doe hem even in je andere jaszak, en als je hem in een tas bewaart, gebruik het voorvakje of een vakje in de tas zelf.

Nooit in de achterzak

Het is zo’n makkelijke plek om je smartphone op te bergen, maar het is net zo makkelijk om op die manier schade op te lopen. Als je maar even vergeet dat je smartphone daar zit, en je gaat erop zitten, dan zou het kunnen dat je het scherm barst of de frame buigt. Ook als je bijvoorbeeld naar de wc gaat en de smartphone zo uit je zak glipt en in het water belandt. Dan kan je ook weer een nieuwe aanschaffen alleen wegens zo’n kleine fout. Bewaar hem dus nooit in je achterzak, dat is gegarandeerd schade. Het is maar zo’n klein ding, en toch is het zo duur. Dus ga goed met je bezit om, dan hoef je hem niet wéér te laten repareren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 Algemenemarkt.nl

Thema door Anders Norén